tadw_logo.jpg
 

CSS Button Designer Css3Menu.com

menu keyline
Photographs by TADW   /   Drawings by TADW
Royal National Institute of Blind People, Stockport
RNIB
 Previous Project
Next Project  
This was a small refurbishment project for the RNIB National Library Service in Stockport that achieved a great deal with a limited budget.  

The brief called for an attractive, functional and lasting design to improve a poor quality existing reception and canteen area. TADW worked closely with the client to understand the specific needs of the staff and visitors. This included designing in accordance with the RNIB’s ‘Building Sight’ guidelines and getting to grips with issues of visual contrast, suitable lighting and controlled reflection.

Walls, floors and ceilings have been carefully designed to create a highly legible environment; and the result is a boldly contemporary design in which colour, contrast and texture are used to guide you through a series of delightful new spaces.
Disciplines

- Refurbishment
- Interior Design
- Special Needs
The scheme has been successfully accomplished, and has been greatly appreciated by all the staff and visitors to the site.”

John Bailey
RNIB Estates Department
address keyline top
TADW Limited   •   Six  St Petersgate  Stockport  Cheshire  SK1 1HD   •   Ph 0161 477 6158   •   Fx 0161 480 8342   •   mail@tadw.co.uk
address keyline bottom
Green Register logo
Chas logo
Housing Design Award logo
Building For Life logo
RICS logo
Constructionline_NEW_logo_sml_01.jpg
IIP_Silver_01.jpg
RIBA_CP_01.jpg
address keyline bottom
Home   |   Projects   |   History   |   Philosophy   |   People   |   CSR and Sustainability   |   BIM   |   News   |   Contact   |   Links   |   Accessibility